Portal d'educaci� per a la pau
Propostes per a l'aula
Puntua aquesta secci�

Poc �til
Molt �til
1 2 3 4 5


Continguts Casos Glossari En xifres Mapes Calendari Per saber-ne ms Recursos didctics Recull de premsa Propostes per a l'aula
Aqu� trobar�s propostes d'activitats per treballar a l'aula, dissenyades per l'equip del PAULA. Trobar�s m�s propostes per a l'aula a la secci� Recull de Premsa .
Llista de propostes
 • Treball de Recerca de Batxillerat: Recursos per a la tutoria

  Suggerim diferents qestions a investigar en el Treball de Recerca relacionades amb la cultura de pau.

 • Qu entenem per mn musulm?

  Proposta adreada al cicle superior de primria, orientada a reflexionar sobre els estereotips i prejudicis vers les persones musulmanes per descobrir com poden condicionar les nostres expectatives sobre elles i la nostra manera de relacionar-nos-hi.

 • Les caricatures de Mahoma

  Espai amb recursos per abastar i resseguir la magnitut dels esdeveniments desencadenats arran de la publicaci de les vinyetes de Mahoma en un diari dans

 • L'atemptat del 2 de juliol al Iemen

  Estem davant d'una trista notcia que ens porta a parlar, una vegada ms, de vctimes del terrorisme. El terrorisme porta dolor, impotncia, rbia... i sobretot por, i aix es pot llegir en el desencadenant de notcies que ha sorgit al voltant de l'ltim atemptat terrorista ocorregut. La por encega, radicalitza i alimenta l'imaginari de "l'altre" i s aqu on, com educadors podem intervenir-hi.

  Material per a l'alumnat